دستگاه عرق گیری تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(سایت تخصصی دستگاه عرق گیری اصفهان )

دستگاه عرق گیری منازل و خانه تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(بخش تخصصی دستگاه عرق گیری,گلاب گیری خانگی وصنعتی,قیمت وسایزهای دستگاه تقطیر) تلفن تماس09375451886-09305690923

دستگاه عرق گیری تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(سایت تخصصی دستگاه عرق گیری اصفهان )

دستگاه عرق گیری منازل و خانه تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(بخش تخصصی دستگاه عرق گیری,گلاب گیری خانگی وصنعتی,قیمت وسایزهای دستگاه تقطیر) تلفن تماس09375451886-09305690923

اوا گستر تولید کننده وتوزیع کننده دستگاه عرق گیری عرق گیری خانگی تقطیر خانگی گلاب گیری تجهیزات اشپز خانه صنعتی ترولی حمل غذا جاروی صنعتی کنسول بازی تلفن همراه ابسرد کن
09126706649
09198204617

۴ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

اگر میزان گیاه نسبت به حجم آب بیشتر باشد و رایحه و اسانس بیشتری در مولکول های تقطیرشده آب جمع شوند، اصطلاح «دو آتشه» را برای عرق گیاهی به کار می برند. عرق دو آتشه، همان عرق اشباع شده یا با عطر بسیار غلیظ است. مثلا میزان برگ نعناعی که برای تولید یک شیشه عرق نعناع دو آتشه استفاده می شود، بسیار بیشتر از برگ نعناعی است که برای تولید یک ظرف عرق نعناع معمولی به کار می رود.
  • ana eslami

اطلاعات عمومی/فرآیند تولید عرق چگونه است؟

ana eslami | جمعه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۴، ۰۶:۱۵ ب.ظ
از هر گیاهی مانند برگ نعناع، بیدمشک، ریحان، گل محمدی یا زیره که دارای رایحه و اسانس باشد، می توان عرقیات گیاهی تولید کرد. برای تولید عرق گیاهی، ابتدا آب و ماده معطر که همان گیاه باشد، می جوشانند. پس از تبخیر آب، عملیات سرد کردن بخار و تقطیر به صورت سنتی یا صنعتی انجام می شود و مایعی که با تقطیر به دست آمده ، همان آب معطری است که ما ایرانی ها به آنها عرق گیاهی می گوییم. طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه داخل مولکول های آب نفوذ می کند و در اصطلاح علمی، آب معطر مقطر تولید می شود. این آب های معطر مقطر، علاوه بر طعم و رایحه خوبشان، خواصی هم برای بدن دارند. ما ایرانی ها معمولا فقط به مایعی که از گلبرگ های گل محمدی تهیه می شود، «گلاب» می گوییم و سایر آب های معطر مقطر را «عرق گیاهی» یا «طبی» می نامیم.
 دستگاه تولید شده توسط ما خالصترین عرقیجات گیاهی را به شما میدهد

 

  • ana eslami

اطلاعات عمومی/گل محمدی در بلغارستان

ana eslami | يكشنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۲ ب.ظ

بلغارستان (Bulgaria) کشوری واقع در منطقه بالکان (جنوب شرق قاره اروپا) است. همسایگان این کشور رومانی، صربستان، جمهوری مقدونیه، یونان و ترکیه می باشند. مساحت این کشور 110910 کیلومتر مربع (یک پانزدهم مساحت ایران) و جمعیت آن حدود 8 میلیون نفر (یک نهم جمعیت ایران) است. از این جمعیت حدود 83 درصد مسیحی، 12 درصد مسلمان و بقیه از سایر ادیان می باشند. این کشور فقیرترین کشور عضو اتحادیه اروپا است و مهمترین منابع درآمد آن صنعت و کشاورزی می باشد. پایتخت این کشور شهر سوفیه (Sofia) و حکومت آن جمهوری (Republic of Bulgaria) است.
گزارشات متعددی درباره ورود گل محمدی به بلغارستان وجود دارد. همه این گزارشات ایران را به عنوان مبداء و خاستگاه و موطن اصلی این گل و مسیر انتقال آن به بلغارستان را از طریق ترکیه و سوریه می دانند. در قرن 15 میلادی افزایش تقاضا برای گلاب سبب شد که کشت گل به آسیای صغیر و پایتخت امپراتوری بزرگ عثمانی که ولایتی به نام Edirne در بلغارستان امروزی بود گسترش یابد. در اواخر قرن 17 میلادی یک بازرگان ترک گل محمدی را در استان روملیای شرقی (Eastern Roumelia) که اکنون بخشی از بلغارستان است برای اولین بار کشت نمود و بزرگ ترین کشتزارهای این گل در جهان را بنیان نهاد. گزارشات دیگری نیزحاکی از ورود گل محمدی به بلغارستان در نیمه اول قرن 17 میلادی است و عنوان می کند که این گل ابتدا در اطراف شهر کازانلاک یا کازانلیک (Kazanlak or Kazanlik) کشت داده شده است و سپس به تدریج نواحی بین کوه های بالکان (Balkan Mountain) و کوه های سردنا گورا (Sredna Gora) در بلغارستان مرکزی توسعه یافته است. این منطقه اکنون به دره رزها (Valley of Roses) مشهور است و مهمترین مرکز کشت و پرورش و بهره برداری از این گل در جهان می باشد و حدود 80 درصد بازار جهانی محصولات این گل در اختیار این منطقه و کشور بلغارستان است. این گل در کنار گونه دیگری از رز به نام رز سفید (Rosa alba L.) که از گل محمدی به سرما مقاوم تر است اما اسانس کم تر و نامرغوب تری دارد کشت داده می شود.
دره رزها در بلغارستان دارای زمستانی ملایم، بهاری مرطوب و بارانی، تابستانی گرم و خشک و پاییزی آفتابی است. در زمان محصول دهی گل که ماه های می و ژوئن (May & June) میلادی است، روز با تابش آفتاب بر گل های شبنم زده در هوای سرد شب پیشین آغاز می گردد و طی مدت کوتاهی روز گرم آفتابی فراگیر می شود و سپس ناگهان در ابتدای بعد از ظهر ابرهای سنگین باران های شدید اما کوتاه و زایایی را سبب می شوند. چنین آب و هوایی طول دوره محصول و بازده اسانس گل را افزایش می دهد. خاک رسی- شنی منطقه به آسانی قابل کشت است و آب باران را در سطح نگه نمی دارد ولی مدت مدیدی آن را در عمق خاک برای استفاده گیاه حفظ می کند. روش کشت گیاه که در زبان محلی کسمه (Kesme) نامیده می شود و ظاهرا نوعی قلمه زنی و تکثیر غیرجنسی است سبب حفظ کیفیت گیاه طی چندین قرن شده است. دستگاه های تقطیری که در ابتدا از کشورهای اسلامی و عربی آورده شده بود بهبود یافته و دستگاه های جدیدی نیز ابداء شده است. از قبل از ورود گل به بلغارستان، نوعی نوشابه الکلی به نام راکیا (Rakiya) که از تقطیر مجدد حاصل تخمیر انگور و آلو بدست می آید در آنجا مرسوم بود. این نوشابه دارای درصد بالایی اتانل می باشد و دلیل بالا بودن اتانل آن نیز تقطیر مجدد آن و تغلیظ اتانل در آن طی تقطیر مجدد است. الهام از تکنیک تقطیر مجدد که در مورد تهیه راکیا مرسوم بود و استفاده از آن در مورد گل محمدی سبب بهبود کیفیت گلاب حاصل و تولید محصول دیگر گل که اسانس آن است و ارزشی بسیار افزون تر از گلاب دارد در مقیاس تجاری شد. همزمان با ابداء روش تقطیر مجدد و تولید اسانس گل محمدی در مقیاس انبوه، صنایع عطرسازی و آرایشی- بهداشتی در آلمان، فرانسه، انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی رونق گرفت و ارتباط ریلی و آبی (در رود دانوب) بین بلغارستان و اروپا برای رفت و آمد تجار و صدور محصولات در نیمه دوم قرن 19 میلادی نیز توسعه یافت. با این وصف گسترش صنایع عطرسازی و آرایشی- بهداشتی اروپا مدیون دستیابی آسان به اسانس گل محمدی در مقیاس تجاری است.
سابقه پرورش گل محمدی و تولید محصولات آن در بلغارستان که مجموعا حدود 345 سال است را می توان به 4 دوره تقسیم نمود. طول مدت این دوره ها با هم فرق دارد و هر دوره با متغییرهایی نظیر نوع ابزار فرآوری و استحصال محصول از گل، روش استحصال محصول یا نوع محصول استحصال شده و کیفیت محصول و روش ها و مقررات حاکم بر کنترل کیفیت آن از سایر دوره ها متمایز می گردد.
1. دوره اول: این دوره از شروع کشت و فرآوری گل محمدی در دره گل ها در سال 1664 میلادی آغاز شده و در سال 1902 با ابداء اولین سیستم تقطیر با بخار به پایان می رسد. این دوره حدود 240 سال به طول انجامید و طی آن کشت گل به صورت سنتی انجام شد و برای فرآوری محصول آن که عمدتا گلاب بود از دستگاه های سنتی گلاب گیری که از ایران و شمال آفریقا آورده شده بود و در آنها از حرارت مستقیم آتش برای تقطیر استفاده می شد و در محل به گی یولپان (Gyulpan) و دستگاه آلمبیک (Alembic Apparatus) معروف بود، استفاده شد.
2. دوره دوم: این دوره از سال 1902 میلادی و با ابداع اولین سیستم تقطیر با بخار آب آغاز شد و در سال 1918 به پایان رسید. در این دوره اولین کارخانه های صنعتی تولید گلاب و اسانس ساخته شدند و محصول دیگر رز که به کانکریت معروف است نیز با استفاده از فناوری و دستگاه هایی که از فرانسه آورده شده بود در مقیاس کم تولید شد. اولین کارخانه از این دست در سال 1904 میلادی توسط فردی فرانسوی به نام Charles Garnier در محلی به نام Kara Sarli واقع در دره رزها تاسیس شد. اولین جشنواره رزها (Festival of Roses, Rose Festival) که مراسمی نمادین و مخصوص موسم برداشت گل محمدی است نیز در این دوره در سال 1903 به صورت محلی در شهر کازانلیک برگزار شد. اکنون این جشنواره از سال 1967 جنبه ملی یافته است و هرسال و در اولین یکشنبه ماه زوئن در این شهر برگزار می گردد.
3. دوره سوم: این دوره از سال 1918 میلادی شروع و در سال 1945 به پایان رسید. در این دوره دولت بلغارستان برای توسعه این صنعت وارد عمل شد و با تشکیل دادن اتحادیه های صنفی، کمک مالی از طریق بانک کشاورزی بلغارستان، انجام پروژه های تحقیقاتی برای ارتقاء این صنعت و کنترل کیفی محصولات آن کمک شایانی به پیشبرد آن نمود.
4. دوره چهارم: این دوره از سال 1945 میلادی آغاز شد و تا به امروز ادامه دارد. در 22 می سال 1945 دولت قانونی را گذراند و به موجب آن بانک کشاورزی بلغارستان را متولی خرید و فرآوری گل اعلام کرد و این صنعت بطور کامل تحت کنترل دولت درآمد. تمامی واحدهای تولیدی خصوصی تعطیل شدند و به جای آنها شرکت ایالتی بولگارسکا رزا (State Company Bulgarska Rosa) تاسیس شد و این صنعت ملی اعلام شد. در سال 1950 اولین استاندارد ایالتی برای اسانس رز تدوین شد. تمامی واحدهای کم ظرفیت تعطیل شدند و واحدهای بزرگ فرآوری با دستگاه هایی با ظرفیت 5000 لیتر تاسیس شدند.
اولین موسسه تحقیقاتی مخصوص رزها و اسانس های گیاهی در سال 1907 در بلغارستان تاسیس شد. این موسسه طی افزون بر 100 سال فعالیت خود در نام، وابستگی به سازمان های دولتی، شرح وظایف و غیره دستخوش تغییرات بسیاری بوده است و اکنون تحت عنوان موسسه تحقیقاتی رزها و گیاهان معطر و دارویی (Research Institute for Roses, Aromatic, and Medicinal Plants) فعالیت می کند و معتبرترین مرجع ذیصلاح در تعیین کیفیت محصولات رز در جهان است.

منبعwww.keyashiyan.com

  • ana eslami

تجهیزات عطاری/دستگاه عرق گیر خانگی,دستگاه گلاب گیری

ana eslami | يكشنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ب.ظ
دستگاه عرق گیر خانگی,دستگاه گلاب گیری, دستگاه تقطیر خانگی دستگاه جهت گلاب گیری و یا عرق گیری و تقطیر به صورت بسیار ساده و با کاربرد خانگی و عطاری طراحی و ساخته شده است دستگاه عرق گیری خانگی جهت تقطیر خانگی و عرق گیری گیاهان دارویی مانند نعناع, کاسنی, گل محمدی و گلاب گیری کاربرد دارد. طراحی منحصر به فرد و کارکرد ساده این دستگاه باعث کاربرد آسان این دستگاه در منازل میباشد

این دستگاه را میتوان بر روی اجاق گاز منزل و یا اجاق گازهای صنعتی استفاده نمود همچنین این دستگاه قابلیت اضافه نمودن شعله را به زیر مخزن دستگاه دارا میباشند .



اجزای تشکیل دهنده دستگاه:

1- دیگ جوش: که از جنس آلومینیوم و بهترین مواد اولیه آلومینیوم و ضخامت مناسب تهیه شده است.

2- مخزن بخار: از جنس استنلس استیل 304 (نگیر) و بصورت مخروطی ساخته شده است و کاراصلی آن سرد کردن و تقطیر بخار ناشی از دیگ جوش و جمع آوری قطرات تقطیرحاصله میباشد که بخار پس از سرد شدن داخل آن جمع آوری و به سمت لوله خروجی مخروطی شکل هدایت می شود.

3- لوله مخروطی: در قسمت بیرونی مخزن بخار جهت خروج میعان و قطرات تقطیرتعبیه شده است.

4- بخش خنک کننده بخار : که از جنس استنلس استیل 304 نگیرساخته شده که با بخش مخزن بخار بصورت یکپارچه ساخته شده و عملیات گردش آب جهت خنک سازی بخار در آن صورت میگیرد

5- ورودی و خروجی آب : در روی دستگاه تقطیر یک لوله سر شلنگی جهت وصل شلنگ آب جهت ورود آب به قسمت خنک کننده و در جلوی دستگاه شیری جهت تنظیم آب خروجی تعبیه گردیده است، که آب گرم خروجی را تنظیم می کند.



در سایز های :
1- سایز 1 ( 10 لیتری) 000 120 تومان
2- سایز 2 ( 20 لیتری )000 150تومان
3- سایز 3 ( 30 لیتری )000 180تومان
4- سایز 4 ( 40 لیتری )000 210تومان
5- سایز 5 ( 50 لیتری )000 240تومان
6- سایز 6 ( 70 لیتری )000 360تومان

سفارشات سایز های بزرگ تر برای مشتریان گرامی امکان پذیر است.

امکان سفارش سایز های بزرگتر ، جنس تمام استیل و تغییرات جزئی در دستگاه میسر است.

مدت زمان تحویل به خریدار:


1- جهت تهران فوری و نهایت 2 ساعت بعد از سفارش از طریق پیک.

در سراسر تهران ما میتوانیم بوسیله پیک موتوری دستگاه را ارسال کرده و وجه آن را درب محل شما توسط پیک دریافت گردد.
2- جهت مراکز استان 24 ساعت بعد از سفارش از طریق باربری بین شهری و تیپاکس.
3- جهت شهرستان ها 48 ساعت بعد از سفارش ار طریق باربری بین شهری.
  • ana eslami