دستگاه عرق گیری تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(سایت تخصصی دستگاه عرق گیری اصفهان )

دستگاه عرق گیری منازل و خانه تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(بخش تخصصی دستگاه عرق گیری,گلاب گیری خانگی وصنعتی,قیمت وسایزهای دستگاه تقطیر) تلفن تماس09375451886-09305690923

دستگاه عرق گیری تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(سایت تخصصی دستگاه عرق گیری اصفهان )

دستگاه عرق گیری منازل و خانه تقطیر گلاب گیری تقطیر خانگی(بخش تخصصی دستگاه عرق گیری,گلاب گیری خانگی وصنعتی,قیمت وسایزهای دستگاه تقطیر) تلفن تماس09375451886-09305690923

اوا گستر تولید کننده وتوزیع کننده دستگاه عرق گیری عرق گیری خانگی تقطیر خانگی گلاب گیری تجهیزات اشپز خانه صنعتی ترولی حمل غذا جاروی صنعتی کنسول بازی تلفن همراه ابسرد کن
09126706649
09198204617

۶ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

اطلاعات عمومی/گلابگیری

ana eslami | سه شنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۴، ۰۵:۰۸ ق.ظ

فرآیند گلابگیری به این شکل است که دیگ های بزرگ را پر از گلبرگ های گل محمدی و آب کرده روی تل هیزم می گذارند و گلاب را با تقطیر بدست می آورند. پیش از این برای مراسم گلابگیری دیگ مخصوص و گل های محمدی را کنار رودخانه ها می بردند و ضمن خواندن ادعیه مذهبی مراسم را انجام می دادند.
سالیانه حدود 2 میلیون نفر از مراسم گلابگیران کاشان، قمصر، نیاسرو برزک دیدن می‎کنند. قمصر، نیاسر و برزک که مهمترین قطب‎های گلابگیری ایران هستند، ازنظر جغرافیایی نیز جالب توجه هستند و در فاصله کوتاهی از کوهستان و کویر واقع شده اند و آب و هوای آنها نیز از کاشان لطیف تر و ملایم تر است.
قمصر
قمصر در فاصله 30 کیلومتری از جنوب کاشان قرار دارد. بهترین زمان برای حضور در مراسم گلابگیری قمصر ساعات اولیه روز ، یعنی زمانی که هنوز آفتاب کاملا گرم نشده است، گل هایی که در ساعات پیش از طلوع چیده شده اند تازه ترند و طبیعتا گلاب بهتری از آنها به دست می آید.
در شهر که پر از باغ گل است، امکان دیدن مراسم گلابگیری برای گردشگران مهیاست، مردم قمصر، مردمی مهماندوست و خونگرم و با حوصله هستند و به گونه ای فرایند تهیه گلاب را توضیح می دهند که گویی از تکرار این توضیحات خودشان لذت بیشتری می‎برند تا مخاطب. غیر از دیدن مراسم گلابگیری و طبیعت زیبای قمصر بازدید از امامزاده پیر داوود که بنایی متعلق به دوره آل بویه است و گنبد مخروطی و فیروزه ای رنگ جالبی دارد خالی از لطف نیست.


  • ana eslami

تحهیزات عطاری/دستگاه گلاب گیری سنتی و ساده

ana eslami | سه شنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۴، ۰۵:۰۳ ق.ظ

فروش انواع دستگاه گلاب گیری، عرق گیری و تقطیر سنتی در اندازه ها و سایز های متفاوت. این دستگاه ها در ابعاد محدود و خانگی و نیمه صنعتی امکان گلاب گیری، عرق گیری و تقطیر را برای شما به ارمغان می آورد. دستگاه گلاب گیری، عرق گیری و تقطیر سنتی از دو قسمت آلومینیوم و استیل تشکیل شده که قسمت آلومینیومی نقش دیگ مواد دستگاه گلاب گیری، عرق گیری و تقطیر سنتی را دارد که گل محمدی با هر گیاه معطر دیگری را میتوانید در آن بریزید ( همراه با آب ) و قسمت کندانسور یا خنک کننده بالایی آن که از جنس استیل بوده و به هیچ عنوان نه قسمت بالایی و نه قسمت دیگ آن زنگ نمیزند. و استفاده از آن بسیار آسان میباشد.

 

برای خرید با تلفن: 09305690923 تماس بگیرید.

  • ana eslami

تجهیزات عطاری/اسیاب عطاری

ana eslami | سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۰۸ ب.ظ

در قدیم آسیاب های عطاری دستی و سنگی و …. کار آسیاب کردن دارو ها و دانه ها را انجام میداده

فروش دستگاه آسیاب گندم خانگی جهت آسیاب و پودر کردن گندم و جو و دیگر مواد ریز و درشت در ظرفیتها و بازدهی های مختلف در بازرگانی انا.

در صورتیکه تمایل به داشتن آسیابی قدرتمند و پر سرعت برای خرد و یا ریز ریز کردن گندم در خانه هستید ، یک آسیاب گندم خانگی میتواند نیاز شما را برطرف کند ، ما در انواع و اقسام مختلفی آسیاب داریم که با توجه به مدل آن ظرفیت و میزان بازدهی نیز متغیر است.

آسیاب های ما از مدل هزار تا مدل پنج هزار هست که هر کدوم دارای ظرفیت و قدرت متفاوتی نسبت به دیگری می باشد.

میزان بازدهی مدل هزار ده کیلوگرم در روز می باشد ، آسیاب مدل دو هزار میزان پانزده کیلو ، دو هزار و چهارصد بیست کیلو ، سه هزار سی کیلو ، چهار هزار سی و پنج کیلو و پنج هزار چهل کیلوگرم در روز می تواند گندم خرد شده به شما تحویل دهد

تمامی مدلهای این آسیاب ها دارای گرد و غبار تولیدی بسیار کمی بوده و جنس بدنه شان تماما استیل بهداشتی می باشد.

تمامی مدل ها دارای قدرت و سرعت فوق العاده بوده و برای این که دستگاه آسیاب گندم خانگی توان بالا و ماندگاری خیلی بیشتری داشته باشد ، روی موتور آسیاب فن خنک کننده قدرتمندی تعبیه شده است.


 

فروش دستگاه آسیاب گندم خانگی- فروش دستگاه آسیاب گندم خانگی
  • ana eslami

تجهیزات عطاری/آسیاب پره دنده ای - مدل 8700

ana eslami | سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۵:۵۳ ب.ظ

  • ana eslami

اطلاعات عمومی/تقطیر با آب و بخار

ana eslami | سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۵:۳۹ ب.ظ

در روش تقطیر با آب و بخار، حجم مناسبی از گیاه در مخزن دستگاه ریخته می شود. سپس مقداری آب روی گیاهان ریخته می شود. بر اثر حرارت، اسانس خارج شده از گیاه به همراه آب، تبخیر شده و در لوله های مخصوصی به گردش در می آید. این لوله ها در معرض جریان هوای سرد یا آب سرد قرار می گیرند و بخارات حاصله تبدیل به مایع می شود که همان اسانس حاصل از گیاه است. در اسانس گیری به صورت صنعتی، نقطه تقطیر اسانس را اندازه می گیرند و در همان دما عمل میعان انجام می شود همچنین آب و اسانس دو فاز مختلف را تشکیل می دهد که استخراج اسانس را ممکن می سازد. اما در مصارف خانگی اسانس خارج شده از دستگاه را در فواصل زمانی مشخص، مزه می کنند و در جایی که عرق حاصله، دیگر مزه اسانس نداد و فقط مزه آب می داد، عمل تقطیر را متوقف می کنند و در بطری های تمیز و نو ریخته می شود و به مصرف می رسد.

  • ana eslami

اطلاعات عمومی/اسانس گیری از گیاهان

ana eslami | سه شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰۵:۳۲ ب.ظ
اسانس گیری از گیاهان به چند روش انجام می شود:
  • تقطیر با آب و بخار که شامل سیستم تقطیر با آب، سیستم تقطیر با آب و بخار و سیستم تقطیر با بخار است.
  • حلال های شیمیایی
  • فشردن گیاه در حرارت معمولی
  • گاز CO2
  • آنزیم های هیدرولیز کننده
  • انرژی مافوق صوت.

سیستم تقطیر با آب و بخار رایج ترین سیستم اسانس گیری از گیاهان است. در اسانس گیری خانگی نیز از همین روش استفاده می کنند.

  • ana eslami